Om oss2022-03-21T17:39:00+00:00

Om oss

Vi tillverkar och marknadsför vagnar och tillbehör för vård, omsorg och äldreboenden.

Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet av arbete inom bl a medicinsk teknik och sjukvård i sjukhusmiljö. Våra produkter är genomtänkta avseende hygien, arbetsmiljö och ergonomi. Flertalet av våra produkter är framtagna i samråd med vårdpersonal och ergonomer vid olika sjukhus i Sverige.

Tarett vagnprodukter är helt igenom en svensk produkt, som tillverkats av Inpart Trading AB sedan slutet av åttiotalet. Idag finns det över 14 500 exemplar runt om i Norden.

Vi är också etablerad återförsäljare av Ergotron produkter och har utöver StyleView data/medicinvagnar, tillgång till Ergotrons stora produktutbud avseende ergonomiska vägg och bordslösningar. Dessa produkter är utvecklade för vårdanpassade miljöer men lämpar sig även inom administrativa miljöer.

Under sommaren 2014 inledde Inpart Trading AB ett samarbete med spanska La – pastilla som är en etablerad tillverkare och leverantör av Convimed modulvagnar för den europeiska marknaden. Vi kan stolt säga att vi genom detta samarbete har tillgång till ett brett sortiment av väl genomtänkta modulvagnar och tillbehör. För att säkerställa bra kvalité, rätt utformning och minimera miljöpåverkan har vi valt att utföra all montering av Convimeds modulvagnar här i Vagnhärad, Södermanland.

Tarett läkemedelsvagnar är marknadens ledande vagnar för läkemedelshantering. Här har varje patient ”sin egen” låda med endosförpackade tabletter eller dosett och dosrulle. Våra vagnmodeller till sjukhem och äldreboenden har större patientlådor. I vagnen finns också plats för patient-journaler – i pappersform eller i dator.Tarett läkemedelsvagnar kan även levereras med elektroniska kortläsare.

Att använda läkemedelsvagnar minskar tidsåtgången för medicinering och ger därmed mer tid över till patientkontakt och det ger en säkrare hantering av läkemedel. Du kan snabbt och enkelt låsa vagnen om något inträffar som gör att du måste rusa ifrån. I menyraden ovanför hittar du vagnmodeller och tillbehör, klicka på någon av modellerna och läs vidare eller skriv ut produktbladen. Tillbehören gör det möjligt att utrusta vagnarna för nästan alla tänkbara behov men om du trots allt skulle ha egna önskemål om anpassningar eller helt specialbyggda lösningar så löser vi det också.

Inga önskemål är för små och inga utmaningar är för stora för oss.

Vi håller ett vakande öga på utvecklingen inom miljöområdet och tar ansvar för våra produkter från ritbord till materialåtervinning. Hela 95% av materialet i Tarett-vagnarna är idag återvinningsbart.

Tillsammans med våra leverantörer strävar vi efter att använda de mest miljövänliga materialen i våra produkter. Vid demontering ska dessutom de olika materialen lätt kunna separeras från varandra för att kunna lämnas till återvinning.

Vi medverkar till att lämna en så bra miljö som möjligt till kommande generationer genom ett målmedvetet miljöarbete i alla verksamheter inom vårt företag. Vi är certifierade i  ISO 14001-2015 och ISO 9001-2015

Läs även vår Miljö och Kvalitetspolicy.

fti_medtext_

 

Vi finns i nya, fräscha lokaler i Vagnhärad (karta).

Birger Malmström, VD
Marknad och försäljning

Katarina Andersson
Logistik & ekonomi

Tommy Joonas
Produktion och lager

Robert Malmström
Produktion och lager

Jonatan Rönnqvist
Produktion och lager

I Norge är vi representerade av Beckman Solutions A/S i Oslo.